Özbal Baklavalık Un (50 Kg )

01.01.005.194


Kullanım AlanlarıBaklava, Şöbiyet, Su Böreği vb. çeşitlerin üretiminde kullanılmaktadır. Kullanım Özellikleri Ağızda dağılan bir Hışır yapısının olması, ağızda çoğalmaması Fıstık ve sade yağın rayhasını ve lezzetini ön planda tutması Hamurda çekme ve lastiklenme yapmaması Hamurun işlenmesi esnasında kuruma yapmaması Kabarmasının güzel olması, Kısa sürede pişmesi Ara katlarının eşit uranda pişmesi Tazeliğini uzun süre koruması ve Bayatlama yapmaması Baklavaya verilen şerbeti bünyesinde tutması ve bayılmaması İleriki günlerde baklava'nın rengini koruması, çökmemesi Standart ürün vermesi başlıca özellikleridir. Reolojik Özellikler Protein : %13,0 Kül : max % 0,55 Rutubet : max % 14,5


Satın AlTeklif İste

Benzer Ürünler